BLOGOSLOVIRE

totul e ruină. iar ruina un contur spiritual 

luni

cu o eşarfă de rugină peste sîni, echt cerşeşte vertebre dorsale în metroul comestibil

(în concertul de la berlin roger waters este gellu naum)

(mîinile feliate peste care întindem untul mîngîierilor şi mierea sărutului)

obiectele  n-au habar de norocul care le paşte atunci cînd ajung în mintea domnului echt. acolo ele au revelaţia impură a ceea ce numim pustiuprezenţă. ele admiră cum degetele lui ciopîrţite, migdalate, excentric expuse, mîngîie ţapul ispăşitor, cu ale cărui măruntaie din fibră optică se joacă în metroul din cîrpe copiii.
haruspicina - care  îi provocase dureri groaznice domnului echt, constrîns să cedeze la rîndul lui o porţiune din intestinul subţire, ca etalon profetic - spunea că  în curând amurgurile vor fi confiscate de neguţătorii supermarketurilor şi că în templul Hoonderei, de pe faţa întunecată a lunii se pregateşte o ceremonie care ne pune în primejdie şi ne salvează în egală măsură.


5 comentarii:

  1. Pustiuprezentul pare ţinutul potrivit pentru astfel de ceremonii. asta poate (sau numai) din haruspricina descrierilor echtiene filtrate sauribalic :)

    RăspundețiȘtergere
  2. filtrul sauribalic da lucrurilor prospetimea luminii si a jocului jucat la inceputul si la sfarsitul lumii. ceremoniile respective sunt inca sub pecetea tainei, dezvaluite fi-vor curand ...

    RăspundețiȘtergere
  3. ce dor mi-era de dl. echt...as vrea sa posteze mai des:)

    RăspundețiȘtergere
  4. (în concertul de la berlin roger waters este gellu naum)

    e hoonderic de-a dreptul, adica fain!

    RăspundețiȘtergere
  5. @lolablau
    dl echt posteaza sau mai degraba com-posteaza bilete catre infern si inapoi. depinde cat de obosit se intoarce de acolo.

    @ruxces
    hoonderic este numai zeul ar fi zis heraclit reloaded

    RăspundețiȘtergere

mă îndoiesc că ...